"Zrušte objednávky hry Artifact", volají hráči
i Zdroj: Spite.cz
Artifact Novinka "Zrušte objednávky hry Artifact", volají hráči

"Zrušte objednávky hry Artifact", volají hráči

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

19. 11. 2018 09:50

Nejen, že Valve hráče doslova naštvalo oznámením kartiček, kterých je dnes více než dost, hráči jsou zhrzení také tím, jak je Valve nenasytné a nechává si ve hře za téměř všechno zaplatit. Čtěte více.

Reklama

Prakticky od oznámení Artifact z minulého roku to hráči dávají Valve pořádně sežrat " my čekáme na pokračování Portalu, Half-Life, Team Fortress nebo Left 4 Dead " .. a ne na další kartičkovou hru, kterých je dostatek a pokud chce hráč pořádnou, zahraje si třeba Gwent nebo Hearthstone. 

I tak se bez pochyb najede tisíce hráčů, kteří Artifact vyzkoušejí a právě tito hráči, kteří již mohou hru testovat hlásí " Zrušte předobjednávky, Valve si za všechno ve hře nechává zaplatit ". Co přesně musíme platit? Opravdu, všechno.

Nejprve si musíte pořídit samotnou hru za 20€, kde dostanete pár základních karet, abyste však nebyli pozadu, je potřeba si karty nakoupit i za realné peníze (balíček 2€). Ty pak můžeme prodávat nebo naopak kupovat v komunitním trhu Steamu. To ale není všechno. Hra obsahuje také nejrůznější herní módy, do kterých potřebujeme vstupenky a ty jsou jak jinak, než placené. Artifact bude možné vyzkoušet si zdarma už zítra 20.11.2018, kdy začíná BETA verze. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama