Známé osobnosti se bouří: "Fortnite nám ukradlo naše tanečky"
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Známé osobnosti se bouří: "Fortnite nám ukradlo naše tanečky"

Známé osobnosti se bouří: "Fortnite nám ukradlo naše tanečky"

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

25. 11. 2018 16:04

Tanečky ve Fortnite jsou stále více oblíbenější, a všimli si toho také známé osobnosti, které je ztvárnili daleko předtím, než se ve hře od Epic Games objevily. A to se například Chance The Rapper vůbec nelíbí.

Reklama

Nemusíte být nutně hráči ani fanoušci populární hry Fortnite, přesto Vás pravděpodobně neminuly oblíbené tanečky, které Epic Games přidává do hry. Možná o tom ani nevíte, ale tvůrci si tyto tanečky nevymysleli, půjčili si je nebo podle slov některých známých osobností "ukradli", jako to řekl před pár dny herec Donald Faison (Scrubs / Doktůrci), raper Chance The Rapper, BlocBoy nebo 2 Milly.  

Tvůrci těchto tanečků nejsou naštvaní jen pro to, že se jich nikdo neptal na souhlas, ale i pro to, že si za ně Epic Games nechává platit skrze mikrotransakce. Například herec Donald Faison se nedavno vyjádřil, že svůj taneček vymyslel z ničeho nic během natáčení a nikdy se ho Epic Games nezeptalo na souhlas, když se ho fanoušci ptali, zda-li taneček ze seriál zopakuje, řekl " Ne, pokud ho chcete vidět, pusťte si Fortnite, tam je, ukradli ho ". A bohužel pro něj, dle zákonů ani nemusí.

Donald Faison

Herec

BlockBoy

Rapper

2 Milly

Rapper

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama