Za změnu nicku na PSN si zaplatíme
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Za změnu nicku na PSN si zaplatíme

Za změnu nicku na PSN si zaplatíme

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

10. 10. 2018 22:39

Spekulace z pátku minulého týdne ohledně patche, který umožní hráčům změnit nick na PlayStation Network je realitou. Sony to dnes oznámilo a přineslo také podrobnosti, za změnu nicku zaplatíme pár stovek.

Reklama

V pátek minulého týdne jsme Vám přinesli pozitivní zprávu ze strany Sony, hráči si budou moci konečně změnit své uživatelské jméno v PlayStation Network, konec dětských nicků - jupí. Podle anonymních zdrojů měl patch umožňující tuto změnu přijít už s updatem 6.0, to se však nestalo a ještě nějakou dobu nestane, pár měsíců si ještě počkáme.

Sony dnes oficiálně oznámilo patch, který nám dovolí změnit si uživatelské jméno na PSN. První změna bude zdarma, za další Bohužel zaplatíme, běžný hráč zaplatí za změnu cca 250 Kč. Pokud patříte mezi předpletitele PlayStation Plus, zaplatíte "pouze" cca 130 Kč. Vše se začne testovat už brzy v programu Preview, pokud do něj patříte, budete si moct nick změnit už možná za pár týdnů. Finální patch pak dorazí až začátkem roku 2019.

A ještě jedna menší informace, pokud budete chtít, aby Vás poznali Vaši přátelé, můžete si nechat oba nicky vedle sebe, tzn. nový a vedle starý.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama