XBOX měl koupit studia IO Interactive, Avalanche a Crytek
i Zdroj: Spite.cz
HITMAN 3 Novinka XBOX měl koupit studia IO Interactive, Avalanche a Crytek

XBOX měl koupit studia IO Interactive, Avalanche a Crytek

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

11. 6. 2021 08:22

Už nějakou dobu se mluví o tom, že by měl Microsoft na E3 oznámit novou akvizici, bude to aspoň jeden z trojice?

Reklama

Je to sotva pár dnů, co se objevila zpráva o tom, že Microsoft už na E3 2021 oznámí svoji novou akvizici (další koupené studio). Otázkou bylo, koho Phil Spencer a vedení XBOXu zlanařilo. Podle důvěryhodného zdroje, který však upozorňuje, že jde stále jen o spekulaci to vypadá, že XBOX Game Studios podpoří hned další tři velká studia.

 

Crytek

Německé studio Crytek se proslavilo především FPS akcí série Crysis, zpomenout nesmíme ale ani na slušnou akci Hunt: Showdown nebo VR horolezeckou hru The Climb. Studio dlouho bojovalo s nedostatkem financí, v jednu chvíli se dokonce zdálo, že definitivně skončí. Finance se však dostavily a studio ve spolupráci se Saber připravuje remasterované verze celé série Crysis, navíc se mluví o údajném vývoji čtvrtého dílu. 

 

IO Interactive

I tohle studio se proslavilo předvším jednou značkou, plešatým zabijákem jménem HITMAN. Po velmi úspěšném vydání HITMAN 3 studio aktuálně pracuje na Project 007, kde se hráči ujmou role nového agenta 007. Na finální název a informace o hře si musíme počkat.

 

Avalanche Studios

Avalanche toho má za sebou trošku víc. Na seznamu her mají například open-world hry jako Mad Max z roku 2015, sérii Just Cause či lovecký simulátor TheHunter. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama