World of Tanks právě vychází na Xbox One X ve 4K
i Zdroj: Spite.cz
Novinka World of Tanks právě vychází na Xbox One X ve 4K

World of Tanks právě vychází na Xbox One X ve 4K

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

8. 11. 2017 23:24

Wargaming právě vydalo World of Tanks i pro Xbox One X, tam nabídne 4K rozlišení, podporu HDR nebo všechny již vydané aktualizace. V článku trailer a informace.

Reklama

World of Tanks jsou zde s dosud největším grafickým skokem, který nabízí plně nativní 4K rozlišení a podporu HDR. 

Vůbec poprvé od debutu v roce 2014 na Xboxu 360 se navíc hra rozšiřuje v rámci rodiny Xbox konzolí o jednu velmi vychytanou novinku. Hráči na Xbox 360, Xbox One, Xbox One S a nyní i Xbox One X mohou využívat společně hlasový chat a koordinovat tak svůj postup na bojišti. To však není všechno, novinek a vylepšení je celá řada.

Noví hráči dostanou šanci začít svoji tankovou kariéru s #World of Tanks X Edition Starter Kit, který je k dispozici zdarma v online obchodu Microsoft již ke stažení. Základní hra však obsahuje i jedno velké překvapení, tím je americký Tier II T1E6-X1 se stoprocentně vytrénovanou posádkou a garážovým slotem zdarma. K tomu všemu je navíc k dispozici třídenní prémiový čas.

Exkluzivně je v Microsoft Store také dokonalý balíček Xbox Scorpion Bundle, který oslavuje úžasný přírůstek do rodiny konzolí Xbox dalším bonusovým obsahem. K dispozici tak je další prémiový čas, XP Boost společně s kamuflážní posádkou a hodně ostrý M56 Scorpion – americký Tier 7 Tank Destroyer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama