WB Games údajně chystá prodej studií NetherRealm a TT Games
i Zdroj: Spite.cz
Hogwarts Legacy Novinka WB Games údajně chystá prodej studií NetherRealm a TT Games

WB Games údajně chystá prodej studií NetherRealm a TT Games

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

11. 7. 2021 18:25

Po nedavné akvizici společnosti Discovery se objevují spekulace ohledně možného konce WB Games.

Reklama

Společnost Discovery nedavno koupila Warner Bros, ke které kromě vělkých filmových a seriálových značek patří také vcelku úspěšná herní divize WB Games, kde můžeme vidět několik velmi talentovaných studií, které se podepsaly například pod série Mortal Kombat, Middle-Earth, LEGO, Harry Potter nebo Batman Arkham. Aktuálně se zde připravují očekávané AAA hry Hogwarts Legacy, Suicide Squad a Gotham Knights.

Člověk by si možná řekl, že Discovery může být rádo za svou herní dizivi, nicméně jak se již od zakoupení Warner Bros spekuluje, Discovery hry nezajímají, hlavním cílem je konkurovat Netflixu či Disney. A tak se v posledních hodinách objevují informace, že Discovery snad přemýšlí nad prodejem některých studií, mluví se o NetherRealm (tvůrci Mortal Kombat a Injustice) a TT Games (tvůrci obrovské LEGO série).

Ke spekulacím, které přinesly důvěryhodné zdroje se vyjádřilo i vedení Discovery, které jak se dalo čekat, vše popřelo. Uvidíme, jak se situace vyvine v následujících letech, osobně si ale myslím, že hry Mortal Kombat či LEGO by byla škoda pustit, o studia by byl jistě velký zájem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama