Warframe dostane první mapu s otevřeným světem
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Warframe dostane první mapu s otevřeným světem

Warframe dostane první mapu s otevřeným světem

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

9. 7. 2017 15:49

Free-to-play akce Warframe se opět rozšiřuje, tvůrci mají očividně ještě spousty plánů, nyní však vyzkoušejí něco, co jim bylo až do dnes cizím. V nejnovější aktualizaci se totiž dočkáme nové mapy, která nabídne otevřený "svět". Ta přijde spolu s expanzí Plains of Eidolon.

Reklama
Free-to-play akce Warframe se opět rozšiřuje, tvůrci mají očividně ještě spousty plánů, nyní však vyzkoušejí něco, co jim bylo až do dnes cizím. V nejnovější aktualizaci se totiž dočkáme nové mapy, která nabídne otevřený "svět". Ta přijde spolu s expanzí Plains of Eidolon. 

Kdo by byl čekal, že se z #Warframe stane tak úspěšná free-to-play akční hra. Ještě před lety (2013) šlo o běžnou hru, o které po pár měsících neštěkne ani pes. A helemese, hráči ve hře stále zůstávají a tvůrci hru neustále vylepšují, tentokrát se ale chystá něco většího. Studio Digital Extremes právě oznámilo zajímavou expanzi, která nabídne novou mapu s otevřeným prostředím, nové postavy, nepřátele, zbraně či létající loď, kterou si budeme moct přizpůsobovat.

Tahle aktualizace však vyjde trochu později, Plains of Eidolon dorazí koncem letošního roku. Níže 17 minut z rozšíření.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama