Generation Zero Novinka Vývoj MMO hry The Invitation byl pravděpodobně restartován

Vývoj MMO hry The Invitation byl pravděpodobně restartován

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

25. 10. 2021 12:08

Ambiciózní MMO hra The Invitation byla nejspíš restartována a bůh ví, jestli se ji někdo dočkáme. Tvůrci shání peníze.

Reklama

Jistě většina z Vás již zapomněla na oznámenou MMO hru The Invitation, kterou odhalilo tříčlenné studio Tool1 v dubnu minulého roku. K dispozici je od začátku pouze kratší teaser trailer, který aspoň trošku napověděl, co mají hráči očekávat. Jde o mix několika her, nejvíce však připomíná Destiny a Generation Zero. The Invitation chce nabídnout velký otevřený svět, kde hlavním cílem je pomáhat ostatním, bojovat proti monstrům, lootovat a vytvářet questy pro další online hráče.

První fáze testování měla proběhnout letos - a pravděpodobně proběhla, ne však podle plánu studia. Na oficiálních stránkách se v sekci Roadmap dozvíme, že vývoj nejde podle plánu a studio se vrací zpět k prototypu hry. Na ten je zapotřebí vybrat dostatek financí - aktuálně se tedy hledají společnosti, které studiu Tool1 finančně pomůžou. Vůbec bych se nedivil, kdyby se o slovo přihlásil čínský gigant Tencent.

Na první pohled velmi ambiciózní The Invitation se tedy odkládá na neznámo, a pokud někdy vyjde, tak nejdříve v roce 2023 (pozn. redakce).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama