VIDEO: Warface vypadá úžasně, nové gameplay záběry a informace
i Zdroj: Spite.cz
Novinka VIDEO: Warface vypadá úžasně, nové gameplay záběry a informace

VIDEO: Warface vypadá úžasně, nové gameplay záběry a informace

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

22. 8. 2013 15:21

Po dlouhé době se ozval také Crytek. Využil šance a ukázal na Gamescom 2013 sestřih záběrů z plánované Free-to-play FPS Warface. Né jen že to vypadá úžasně, ale dali hře i nové možnosti, více v článku.

Reklama
Po dlouhé době se ozval také Crytek. Využil šance a ukázal na Gamescom 2013 sestřih záběrů z plánované Free-to-play FPS Warface. Né jen že to vypadá úžasně, ale dali hře i nové možnosti, více v článku.

Poslední informace o Free-to-play střílečce od Cryteku jsme Vám psali naposled v lednu letošního roku. Od té doby jakoby se po #Warface slehla zem. Člověk už by se bál, že ze hry sešlo, ale naopak. Crytek na hře pořádně máknul a ukázal skvělé novinky, které ve hře budem moct dělat.
#Warface poběží na skvělém #CryEngine 3, podobat se sice bude trošku Crysis, ale vněčem je přece jen vyjímečný. To, že ve hře budem moct dělat skluz víme již snad od prvního videa. Ted ale Crytek ukázal další skvělé novinky. Mezi dvěma týmy (multiplayer only) bude několik zdí, aby jste je překonali, můžete kolegovi pomoct vylézt na zed, pokud bude co kčemu, pomůže i on Vám a vytáhne Vás nahoru. Využít budete moct i další možnosti, například vyhodit do povětří dvěře, kde po sléze můžete zaútočit na nepřátele. Mezi novinky ve hře patří například oživování kolegy a hodně, hodně map. Více ve videu!
A ještě jedna skvělá novinka. Již brzy k nám přijde uzavřená BETA verze, která sice běží už takový půl rok, ale nebyly tam žádné z těchto novinek, tolik destrukce a možností.
#Warface vyjde někdy v roce 2014.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama