VIDEO: Uniklo 30 minut ze zrušeného Star Wars: Battlefront 3
i Zdroj: Spite.cz
Novinka VIDEO: Uniklo 30 minut ze zrušeného Star Wars: Battlefront 3

VIDEO: Uniklo 30 minut ze zrušeného Star Wars: Battlefront 3

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

20. 10. 2014 15:19

Pondělí - 20.10. 2014 Autor: Jakub Hergesell Číst a komentovat » battlefront 3 official.

Reklama
Pamatujete ještě na očekávanou akci Star Wars: Battlefront 3, které ještě kdysi vyvíjelo LucasArts studio? Hra bohužel byla zrušená společností Disney a tak ji bohužel nestačili dokončit, spekulace přitom říkají, že hra byla z 99% hotova, podívejte na 30 minut v 1080p.

Velká škoda, že tak velká hra, která byla údajně opravdu hotova z 99% byla nakonec zrušena. Podle společnosti Disney vše dlouho trvalo a tak bohužel už klasicky projekt zrušili, nechtěli jej dále podporovat penězi, později udělali to samé se #Star Wars: 1313, která vypadalo opravdu fantasticky, skončila ale na stejném problému. Ve finále vše skončilo rozvázáním spolupráce s LucasArts, kteří měli licenci na stavbu Star Wars her. Novou smlouvu dostala společnost #EA, která v tuto chvíli pracuje na next-gen #Star Wars: Battlefront.

Níže už můžete vidět dvě 15. minutové ukázky, které unikly na internet přes uživatele BannanaSwag, jak se k nim dostal nevíme, každopádně jsou obě ukázky v ranné alpha verze z roku 2006, ale za to v 1080p.

Star Wars: Battlefront vychází v roce 2015

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama