VIDEO: Scavengers v prvním traileru
i Zdroj: Spite.cz
Battlefield 7 Novinka VIDEO: Scavengers v prvním traileru

VIDEO: Scavengers v prvním traileru

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

7. 12. 2018 20:28

V březnu letošního roku studio Midwinter Entertainment složenené z AAA vývojářů oznámilo akční kooperační hru Scavengers, vidět jsme však až dodnes mohli jen pár screenshotů. Ve článku první trailer.

Reklama

Že jste ještě o novém studiu Midwinter neslyšeli? Na jednu stranu se nedivíme, na druhou, je to velká škoda. Studio se totiž skládá z veteránů video-herní branže, najdeme zde exvývojáře Counter Strike, Halo, The Saboteur, Gears of War, Star Wars: Battlefront nebo Battlefield. A právě tito borci to plánují zkusit s akční kooperací Scavengers, které oznámili už v březnu letošního roku. Co nám chtějí nabídnout?

O hře pořád víme hodně málo, přesto se zde něco nového objevilo, studio se totiž podívalo na předávání cen TGA 2018, kde ukázalo vůbec první trailer. Ten prozrazuje mnohé, jeden tým, několik tříd, které se musejí navzájem pomáhat, tedy až do doby, než skončí skupinové questy, pak je možná lepší squad opustit a jít si vlastní cestou. Ve světě nás čekají různí nepřátelé a brutální změny počasí. 

Scavengers vyjde v roce 2019.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama