VIDEO: První teasery na Far Cry 5
i Zdroj: Spite.cz
Far Cry 5 Novinka VIDEO: První teasery na Far Cry 5

VIDEO: První teasery na Far Cry 5

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

21. 6. 2017 12:25

"Vítejte v Hope County", říká hned několik teaser videí, které právě Ubisoft oficiálně umístili na svůj YouTube kanál. Ty ukazují nádhernou přírodu jako vegetaci nebo vodní široké plochy. Nejprve se hodně mluvilo o westernové akci, dle teaseru to ale na čistý western nevypadá.

Reklama
"Vítejte v Hope County", říká hned několik teaser videí, které právě Ubisoft oficiálně umístili na svůj YouTube kanál. Ty ukazují nádhernou přírodu jako vegetaci nebo široké vodní plochy. Nejprve se hodně mluvilo o westernové akci, dle teaseru to ale na čistý western nevypadá. 

Před pár dny jsme se oficiálně dozvěděli, že Ubisoft natáčí "něco" na západě Ameriky, dle spekulací lidí z okolí mělo jít o hru, westernovou hru. A ihned začaly spekulace, podle šéfa Ubi mělo jít o pokračování již zaběhlé série, co by to sakra mohlo být? Byly dva tipy, buď pokračování Call of Juarez nebo #Far Cry 5. A teď už víme, že ve státě Montana na severo-západě Ameriky vznikaly teaser trailery na Far Cry 5, které bude odhaleno už 26.5. 2017

Na všechny doposud vydané teasery se podívejte níže. Far Cry 5 by mělo vyjít maximálně do 31.3. 2018.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama