VIDEO: NBA 2K14 gameplay pro next-gen
i Zdroj: Spite.cz
Novinka VIDEO: NBA 2K14 gameplay pro next-gen

VIDEO: NBA 2K14 gameplay pro next-gen

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

24. 10. 2013 12:25

#2K Games ukázalo video z jejich nejnovější sportovní hry #NBA 2K14, která vyšla před pár týdny pro PC, PS3 a X360. Kvalitní basketbal to samozřejmě byl, ovšem co nabízí next-genová verze, to je naprostá parádička. Nerozeznáte realitu a hru! Mrkněte na to.

Reklama
#2K Games ukázalo video z jejich nejnovější sportovní hry #NBA 2K14, která vyšla před pár týdny pro PC, PS3 a X360. Kvalitní basketbal to samozřejmě byl, ovšem co nabízí next-genová verze, to je naprostá parádička. Nerozeznáte realitu a hru! Mrkněte na to.
Next-gen hry bude samozřejmě lepší, než na starých konzolích, ovšem ne o tolik, jako si každý myslel. Pokud jste si mysleli, že PS4 a XONE nabídnou nejúžasnější virtuální realitu, tak jste se spletli, někdy nebude rozdíl ani tak moc vidět.
To by ovšem nemělo platit u her, jako je #NBA 2K14, která na next-gen konzolích poběží na 60 fps ve FULL HD. Next-genová verze by měla nabídnout ne jen lepší grafický kabátek, ale také animace a zpracování okolí. Ve hře budou zkrátka akce, kde nerozeznáte skutečnost od hry, hráči jsou velmi dobře zpracování, míč se chová realně, to samé síťky v koši a diváci? Jsou velmi dobře vykreslení. Video níže je sice nahráno z next-gen konzole, ale i tak je bohužel uložené pouze v HD (720p).
#NBA 2K14 vychází někdy současně s konzolemi.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama