Video: Grand Theft Auto V - 3 nové trailery!
i Zdroj: Spite.cz
GTA 5 Novinka Video: Grand Theft Auto V - 3 nové trailery!

Video: Grand Theft Auto V - 3 nové trailery!

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

30. 4. 2013 17:02

Podívejte se na příběhy o 3 hlavních hrdinách z Grand Theft Auto V. Do dnes jsme mohli vidět pouze 2 trailery, teď nám Rockstar nadělil hned 3 najednou. Dnes se dozvíte vše o Michaelovi, Franklinovi a Trevorovi.

Reklama
Podívejte se na příběhy o 3 hlavních hrdinách z Grand Theft Auto V. Do dnes jsme mohli vidět pouze 2 trailery, teď nám Rockstar nadělil hned 3 najednou. Dnes se dozvíte vše o Michaelovi, Franklinovi a Trevorovi.

Michael

Michael, už v prvním traileru jsme ho mohli vidět a spekulovalo se, že právě on bude hlavní postava. Nakonec se zjistilo, že hlavní postavy budou 3, ovšem on mezi ně patří. Jaký on vlastně je. Dříve podnikal, měl skvělou práci a peněz kolik chtěl. Žije v krásné vile s manželkou, synem a dcerou. Má rychlé auto a co ho vlastně nyní zásobuje penězi? Je to profesionální vykradač bank. S jeho ženou už to není ta láska, co bývala, on svou ženu nechce. Ona utrácí stále spousty peněz v nejdražsích obchodech. Důvod, proč se svou rodinou stále zůstavá je, že má svědky, kdyby přišla policie například kvůli právě vykradené bance.
Jeho přednost je chytrost. Dokáže dokonale naplánovat akci nebo nějaké vyloupení banky. Špatný není ani v akcích jako je slanování mrakodrapu nebo závody aut. I když už se zdá být starší, vše zvládá na jedničku, umí dobře se zbraněmi a má rád Franklina, v kterém vidí sebe za mlada.

Trevor

Trevor je zavislí na drogách a alkoholu. Je naprosto rozdílný od Michaela výše. Psychopat, který by každého mlátil, vyhazoval do povětří a urážel. Zkrátka Trevor je troska, která má nejradši osamocený život někde na kraji města. Rád chodí do levných, špinavých a problémových barů, kde není problém se poprat. Je to zkrátka magor, který by se stále jen mstil. Všechny společné plány s Michaelem a Franklinem skoro zničí a poruší, je to nevyspitatelný člověk. Dost často záleží na tom, jakou má zrovna náladu. Už na první pohled je vidět, že to není žádný svatoušek. Žije v přívěsu u pouště a má rád oheň a výbušniny.
Každopádně ale i on umí něco, co se týmu bude hodit. Je to voják z povolání, tedy ex-voják. Má dostatečné zkušenosti s vrtulníky a stíhačky. Pokud si všimnete, to on řidí veškeré letestvo v traileru. Má zkušenosti s výbušninami a je dost agresivní. Zkrátka s Trevorem jsou a budou problémy. Navíc stále uráží Michaela a Franklinem.

Franklin

Franklin je černoch, který žije na jihu Los Santos. Tedy blízko pláže a může připomínat CJ z dílu San Andreas. Například i z důvodu, že ho mluví nejspíše stejný dabér. Franklin je nejmladší z těchto chlápků a co vlastní je pes a sportovní luxusní auto (kradené). Je zaměstnán jako gangster. Vydělává tím, že půjčuje peníze a úroky jsou samozřejmě na vrcholu možností. Od malička vrůstá v kriminálitě, ale stále se mu daří utíkat a být mimo ohrožení. Dobře si rozumí s Michaelem, což Trevor nemůže ani vidět. 
Samozřejmě umí dobře řídit a střílet. Město zná jako svoje boty a je z něj celkem drsný chlap. Co se týče fyzické práce, je na tom Franklin ze všech chlapů nejlépe. Dokáže sehnat zbraně do misí - je inteligentní a schopný. Podle spekulací žije se sestrou.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama