VIDEO: Anonymous vyhrožuje gigantům
i Zdroj: Spite.cz
Novinka VIDEO: Anonymous vyhrožuje gigantům

VIDEO: Anonymous vyhrožuje gigantům

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

29. 1. 2012 16:01

21.1. 2012 Anonymous se opět ozvalo. Tentokrát to ale není žádný výhružný dopis či příspěvek na Twitter. Jde přímo o Audio nahrávku, kterou uložili na všechny největší "Video" servery na světě. My jsme našli přeložené do CZ. » Číst celý článek |  Komentář  | Autor: Jakub Hergesell

Reklama
21.1. 2012  Anonymous se opět ozvalo. Tentokrát to ale není žádný výhružný dopis či příspěvek na Twitter. Jde přímo o Audio nahrávku, kterou uložili na všechny největší "Video" servery na světě. My jsme našli přeložené do CZ.
» Číst celý článek  |  Komentář  |  Autor: Jakub Hergesell
Anonymous se opět ozvalo a vyhrožuje, že napadne Facebook, Youtube nebo Twitter. Vše můžete slyšet v audionahrávce, která je přeložena do Českého jazyku. Doporučuji pustit, osobně jsem z toho měl husí kůži.
VIDEO: Anonymous vyhrožuje gigantům

Lidé po celém světě spekulují, je to fake? Pověřili někoho Anonymous, aby nahrál a vydal to místo nich? Udělali to sami? Nebo to dokonce udělal někdo, jen tak a vytvořil fake? O tom vážně můžeme jen spekulovat, ale věřím, že Anonymous mohou ovládnout internet a vše co jsme mohli vidět ve videu jsou schopni udělat. 

VIDEO: Anonymous vyhrožuje gigantům
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama