Vesmírný simulator Star Citizen poběží v rozlišení 4K na CryEngine 3
i Zdroj: Spite.cz
Star Citizen Novinka Vesmírný simulator Star Citizen poběží v rozlišení 4K na CryEngine 3

Vesmírný simulator Star Citizen poběží v rozlišení 4K na CryEngine 3

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

25. 10. 2013 17:11

Dnes jsme se rozhodli Vám představit nový vesmírný simulator, který vytváří jen několik málo lidí, finance na hru vybírali veřejně i lidí pomocí #KickStarteru a úspěšně. Máme pro Vás základní informace o hře a dnes nové video v rozlišení 4K na enginu od #Cryteku.

Reklama

Dnes jsme se rozhodli Vám představit nový vesmírný simulátor, který vytváří jen několik málo lidí, finance na hru vybírali veřejně i lidí pomocí KickStarteru a úspěšně. Máme pro Vás základní informace o hře a dnes nové video v rozlišení 4K na enginu od Cryteku.

Star Citizen začal vytvářet člověk, který měl na starosti Wing Commander. Možná ještě někdo z Vás na tuto vesmírnou akci pamatuje. Teď ale hlavní tvůrce Chris Roberts dělá na novém simulatoru Star Citizen. Samozřejmě tolik financí, aby hru zaplatil nemá a tak využil KickStarteru, kde žádal hráče o 500.000 $. Ve finále stihl vybrat 2 miliony dolarů. a hra se tak může zaplatit.

Dnes se můžeme podívat na 3. minutový gameplay trailer v rozlišení 4K, doporučujeme tak dát video níže na maximální rozlišení na YouTube. Hra poběží na CryEngine 3. Star Citizen zatím nemá finální datum vydání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama