Věrohodný zdroj tvrdí, že exkluzivita Bloodborne míří na PC
i Zdroj: Spite.cz
Sekiro: Shadow Die Twice Novinka Věrohodný zdroj tvrdí, že exkluzivita Bloodborne míří na PC

Věrohodný zdroj tvrdí, že exkluzivita Bloodborne míří na PC

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

6. 6. 2020 19:22

Už roky se mluví o tom, že Bloodborne zamíří na PC. Teď o tom mluví důvěryhodná streamerka.

Reklama

RPG hra Bloodborne od studia From Software (tvůrci Dark Souls nebo Sekiro: Shadow Die Twice) vyšla v roce 2015 exkluzivně na PlayStation 4. V recenzích si vedla perfektně, světový průměr nyní ukazuje 9.2 / 10. Velká škoda, že se hra neobjevila na dalších platformách.

Prakticky však od samotného vydání hry, se mluví o PC portu, k tomu ale ani za uplynulých pět let nedošlo. Všechny informace spojené s portem PC se tak zdály jako pouhý výmysl. A to jej naznačovaly i velké komerční obchody s elektronikou.

Tentokrát jde informace o PC verzi od streamerky CaseyExplosion, která tvrdí, že informaci o připravovaném portu získala z velmi důvěryhodného zdroje. Nesmí ale prozradit, od koho. Tuto zprávu prý zjistila po té, co přispěla na charitu. Na hře má pracovat externí studio, které již v minulosti připravilo několik portů.

Podle dalších informací z jiných zdrojů, má mít port na starosti studio Bluepoint Games. Které hru kromě přeportování pro Windows má zároveň lehce remasterovat. Vyjde prý i na PlayStation 5 do 9 měsíců.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama