Velké MMORPG ze světa The Lord of the Rings vyjde do 3 let
i Zdroj: Spite.cz
The Lord of the Rings: Gollum Novinka Velké MMORPG ze světa The Lord of the Rings vyjde do 3 let

Velké MMORPG ze světa The Lord of the Rings vyjde do 3 let

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

14. 12. 2020 17:46

Když Amazon Game Studios oznámilo ve spolupráci s Athlon Games v polovině minulého roku velké MMORPG ze světa Pána prstenů, asi nikoho nenapadlo, že vývoj je na samotném začátku. Doufali jsme ve vydání o něco dříve, nicméně nyní se díky uniklým dokumentům společnosti Tencent (ten vlastní Athlon Games) dozvídáme, že hra vyjde mezi lety 2022 a 2023. O samotné hře stále nevíme vůbec nic, snad jen, že bude free-to-play a dějově se odehraje daleko před knižní trilogií.

Reklama

Když Amazon Game Studios oznámilo ve spolupráci s Athlon Games v polovině minulého roku velké MMORPG ze světa Pána prstenů, asi nikoho nenapadlo, že vývoj je na samotném začátku. Doufali jsme ve vydání o něco dříve, nicméně nyní se díky uniklým dokumentům společnosti Tencent ( ten vlastní Athlon Games ) dozvídáme, že hra vyjde mezi lety 2022 a 2023. 

O samotné hře stále nevíme vůbec nic, snad jen, že bude free-to-play a dějově se odehraje daleko před knižní trilogií.

Pokud jste ale velcí fanoušci Pána prstenů, pak nesmutněte, už příští rok vyjde velká příběhová hra The Lord of the Rings: Gollum, kde se ujmeme problémové postavy Glůma. Ten nás provede po Mordoru, ale i dalších známých lokací.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama