Velká událost: XBOX REVEAL
i Zdroj: Spite.cz
Battlefield 7 Novinka Velká událost: XBOX REVEAL

Velká událost: XBOX REVEAL

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

22. 5. 2013 10:43

A je to konečně tady. Dlouho očekávaná událost právě přichází. Představení nového XBOXU včetně jeho finálního názvu, nové enginy od EA, Call of Duty: Ghosts a další. Máme fotky, videa, čtěte diskutujte.

Reklama

A je to konečně tady. Dlouho očekávaná událost právě přichází. Představení nového XBOXU včetně jeho finálního názvu, nové enginy od EA, Call of Duty: Ghosts a další. Máme fotky, videa, čtěte diskutujte.

XBOX ONE

Na Microsoft konferenci jsme se dozvěděli, že se nový Xbox nebude jmenovat ani XBOX DURANGO, ani XBOX 720. Jeho finální název je XBOX ONE. Máme pro Vás první fotky a celkově video. O nvém XBOXU víme takm+ř vše. Měl by být dost tichý, bude mít 8 GB RAM, až 500 GB HDD a nové grafické karty od AMD. Pokud jej celkově zhodnotíme s jeho největším konkrentem, je na tom SONY rozhodně líp. XBOX ONE se představil jako mutli funkční "něco". To ale má většina z nás už doma, vleké televize, my hráči chceme pořádně nadupanou konzoli a tou bude právě PS4. Dozvěděli jsme se také jednu zásadní věc, hry z XBOX 360 nepůjdou na XBOX ONE. I zde vyhrává PS4, kde sony napsalo, že hry ze staré PS3 na novou rozhodně půjdou. Co se týče her jiných společností, XBOX ONE slibuje více jak 15 AAA titulů, které vyjdou jen a pouze pro XONE. 
Velká událost: XBOX REVEAL

EA a Microsoft

Podepsali spolu partnerskou smlouvu, takže je možné, že se titulů od EA dočká spíše XBOX ONE, než PS4. Všechny poběží na zcela novém engine. Herní tituly jako NHL, FIFA, UFC a další budou mít vlastní engine stejně jako nově oznámený díl Need for Speed. Všechny další hry poběží na Frostbite 3. Tím je myšlený například Battlefield 4 a další připravované tituly.

QUANTUM BREAK

Nová psychologická hra. Vidět jsme mohli první ukázku, kde holčička ukázala své "asi" matce nějaké vidění, co se vlastně stalo, co se stane, to se neví, ukázka toho moc neřekla. Ve videu jsme viděli loď, která prorazila mosta celkově se stala velká nehoda, kde později chodili lidé se zbraněmi. Teď už víme více. Dobrá zpráva - hra je od tvůrců Alan Wake a Max Payne. Špatná zpráva? Bude pouze pro XBOX ONE. Tedy alespoň to je officiální informace. Trailer už níže.

Call of Duty: Ghosts

Vidět jsme mohli také očekávaný trailer pro poslední díl serie Ghosts. Hra poběží na novém enginu, který se nebude tolik lišit kvůli profesionálním hraní, takže střílení ze zbraní apod budou velmi podobné. Změní se hlavně okolí. Vše bude o dost detailnější, co se týče textur i postav. Mělo by být i více destrukce, realnější osvětlení map a další. My se rozhodně těšíme, nový engine pro Ghosts prý jméno nedostal a ani nedostane. Je to zkrátka next-gen engine. Plný trailer níže.

Forza 5

Od tvůrců jedné z nejlepších herních simulatorů Forza 4 byl oznámen další díl. Ve videu můžete vidět dokonce Prahu a Karlův most! Takže očekáváme závody po celé Evropě a více. Nová Forza má prý nabídnout realnější prostředí, prý po několika minutách nebudete ani vidět rozdíl mezi realitou a hrou. Nastavit má novou laťku pro závodní hry. Jak jinak bude k dispozici pouze pro XONE, trailer z Prahy níže.
Verdikt:
Náš finální názor na konferenci? XBOX ONE celkem pěkný, ovšem potvrdil spekulace o tom, že zkrátka nebude tak "super" jak si všichni mysleli. Pro většinu herní komunity je to zklamáním (zdroj je diskuze z živého vysílání). Možná má XBOX ONE super exkluzivní hry, každopádně se s porovnáním PS4 nemůže rovnat. 
.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama