Válka je u konce, SOPA a PIPA poraženi
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Válka je u konce, SOPA a PIPA poraženi

Válka je u konce, SOPA a PIPA poraženi

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

26. 1. 2012 13:55

26.1. 2012 Protože se náš web zapojil do veřejné demonstrace, dostáváme nyní email od officiální petiční stránky informaci. Zákony SOPA a PIPA jednoznačně poraženy! Jak vše bude pokrčovat si můžete přečíst dále. » Číst celý článek | Komentář | Autor: Jakub Hergesell

Reklama
26.1. 2012  Protože se náš web zapojil do veřejné demonstrace, dostáváme nyní email od officiální petiční stránky informaci. Zákony SOPA a PIPA jednoznačně poraženy! Jak vše bude pokrčovat si můžete přečíst dále.
Konečně jsme dokázali, že jsme jedna obrovská komunita. Celý svět se spojil a demonstroval, podával petice a další. Deseti tisíce stránek podepsalo petici jen za 2 hodiny. Přes 10 milionu lidí se podepsalo vlastním jménem.
Pirátsví je sice velké, ale zákon SOPA a PIPA zakazuje takměř vše, co děláme běžne na internetu, stahujeme mp3, což již dnes je běžná věc, jen málo kdo si uvědomí, že porušuje práva, to samé u stažení filmu. Každopádně zákony padly a můžeme za to my a nesmíme zapomenout na Anonymous a Wikipedii, kteří nabouráním se do několika desítek serverů o sobě dali dostatečně vědět. Wikipedia pomohla vypnutím webu na pár hodin, což zaregistrovalo přes 120 milionu lidí.
Opět jsme si vybojovali svobodu a můžeme v klidu dále stahovat, pouštět filmy online a další.
Válka je u konce, SOPA a PIPA poraženi
Válka je u konce, SOPA a PIPA poraženi
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama