V pokračování Sniper Elite to nebude jednoduché
i Zdroj: Spite.cz
Novinka V pokračování Sniper Elite to nebude jednoduché

V pokračování Sniper Elite to nebude jednoduché

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

25. 1. 2012 00:34

24.1. 2012 Tvůrce hry Sniper Elite V2 zveřejnil nové informace o tom, jak těžká bude hra a poradí nám, co v jaké situaci dělat. Hra bude stavěna na Vaší inteligenci a přemýšlení. Vžít se do role Snipera je důležité. » Číst celý článek | Komentář | Autor: Jakub Hergesell

Reklama
24.1. 2012  Tvůrce hry Sniper Elite V2 zveřejnil nové informace o tom, jak těžká bude hra a poradí nám, co v jaké situaci dělat. Hra bude stavěna na Vaší inteligenci a přemýšlení. Vžít se do role Snipera je důležité.
Rozhovor s dvěma tvůrci byl i celkem dost detailný, takže s přehledem víme, na co se těšit, na co si dát pozor popřípadě kdy zapojit mozek. Hry jako Call of Duty jsou známe rychlou střílečkou, naběhnete mezi 5 lidí a přežijete. Zde to nepůjde. Pokud o sobě dáte vědět a budete se nacházet v uzavřené místnosti, tak jste zaručeně mrtví. 
Co tvůrci doporučili bylo, aby jste se co nejvíce zdržovali ve výškách. Máte o mnoho větší přehled co se týče situace na zemi, ale i střechách. Pozor si budete muset dávat také na nepřátele, i když jich bude strážit pouze 3 nebo 2, je důležité si na míru přesně určit výstřel. Některé oblasti můžou být dost hlučené, proto nám doporučili vystřelit vždy, když nás přehlasí nějaký zvuk v okolí.
Prozradili a poradili nám také další věc co se týče střelby. Pokud vidíte vojáka, který o Vás neví nebo nejeví zájem, ale v pozadí či někde za rohem jsou slyšet či vidět další jeho kolegové, tak ho zkuste pouze zranit, střelte ho do nohy, on tak křikem přivolá kolegy. Je také důležité říci, že i když další lidé kolem vidět nejsou, neznamená to, že nejsou někdy za dveřmi. 
Pokud uvidíte hlouček lidí, lze je vyřídit jednou střelou ze sniperu. Né, nebude to někde pohozený sud jako mají jiné hry plné benzínu. V této hře se nebudou hráči schovávat za sudy plné benzinu a jiných hořlavin. Někteří, nebo možná většina nepřátel má kolem pasu zbraně, jsou tam ale i granáty. Jednou přesnou střelou ze střechy přímo do granátu vyřidíte všechno a všechny kolem.
Ovšem musíte dávat pozor na vírt a nesmíte zapomenout na gravitaci, která je co se týče kulek dost omezená ve hrách. Zde na to pozor budete muset dávat. Takže pokud střílíte na několik set metrů daleko, nesmíte mířit uplně přesně na cíl.
V pokračování Sniper Elite to nebude jednoduché
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama