V březnu má vyjít Call of Duty: Warzone, má být battle-royale F2P hrou
i Zdroj: Spite.cz
Apex Legends Novinka V březnu má vyjít Call of Duty: Warzone, má být battle-royale F2P hrou

V březnu má vyjít Call of Duty: Warzone, má být battle-royale F2P hrou

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

18. 2. 2020 22:46

Zahraniční magazín tvrdí, že Activison vydá do několika týdnů Call of Duty: Warzone, které má být dlouho spekulovaným battle-royalem, o tom se nejdřív mluvilo jako o novém módu k Modern Warfare, nicméně nyní se mluví o tom, že by mělo jít o "novou" free-to-play hru.

Reklama

Je to sotva pár dnů, co jsme Vám psali o pravděpodobně blížícím se battle-royalu do Call of Duty: Modern Warfare. Podle několika zdrojů bychom se během března měli dočkat updatu, který tento stále velmi populární režim přidá všem, kdo MW vlastní zdarma. Nyní se ale objevila mnohem zajímavější informace od důvěryhodného zdroje.

 
Někdy kolem 10. března má údajně vyjít nové Call of Duty s podtitulem Warzone.

Zahraniční magazín Video Games Chronicle tvrdí, že Activison vydá do několika týdnů Call of Duty: Warzone, které má být dlouho spekulovaným battle-royalem, o tom se nejdřív mluvilo jako o novém módu k Modern Warfare, nicméně nyní se mluví o tom, že by mělo jít o "novou" free-to-play hru!

Activision se pravděpodobně snaží na trh přijít podobně jako minulý rok EA, které oznámilo Apex Legends a zároveň vydalo, hra je i dnes velmi populární.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama