Uvidíme na letošním E3 hry jako Watch_Dogs nebo GTA V?
i Zdroj: Spite.cz
GTA 5 Novinka Uvidíme na letošním E3 hry jako Watch_Dogs nebo GTA V?

Uvidíme na letošním E3 hry jako Watch_Dogs nebo GTA V?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

5. 5. 2013 00:40

Podařilo se sehnat menší seznam her, které uvidíme na největším herní festivalu. Ten začíná už příští měsíc a určitě nás zajímají nejočekávanější hry Watch_Dogs a Grand Theft Auto V.

Reklama
Podařilo se sehnat menší seznam her, které uvidíme na největším herní festivalu. Ten začíná už příští měsíc a určitě nás zajímají nejočekávanější hry Watch_Dogs a Grand Theft Auto V.

E3 2013 je stejně jako vždy velmi očekávané událost. Je to několik málo dní v USA, kde největší výrobci a vydavatelé představujé své hry, programy nebo dokonce konzole. Ovšem otázkou je, zdali uvidíme nejočekávanější hry možná i více než za poslední 3 roky. 
Ano, objevily se hry jako Dishonored, Call of Duty, ovšem stále to není to, na co se čeká u GTA 5 nebo Watch_Dogs. 
Ubisoft:
Podle dosavadních informací rozhodně uvidíme Ubisoft. Ten nám ukáže gameplay jak z nového Assassin's Creed IV: Black Flag, tak Watch_Dogs. Nejspíše uvidíme i záběry ze Splinter Cell: Blacklist. Možná by se mohlo ukázat něco z čertvě koupené hry South Park.
EA: 
Tam je to myslím jasné, chybět podle všeho nebude Battlefiel 4 s novým Frostbite 3. Stejně jako každý rok můžeme očekávat nový díl Need for Speed, sice se o něm nemluví, ale to je právě divné. Před pár měsíci se začalo mluvit i o Parkourové hře Mirror's Edge 2, tak doufejme alespoň to oznámení. Očekávat samozřejmě můžeme i FIFA 14, která přijde opět s mnoha vylepšeními. O ničem dalším se neví, každopádně časem můžeme očekávat oznámení Crysis 4 a Mass Effect 4, které již byly potvrzeny.
SEGA:
Po neúspěšném vydání dlouho vytvářejícího se dílu Aliens: Colonial Marines se snad pokusí napravit reputaci a ukáže něco z také čerstvě koupené strategie Company of Heroes 2 a Total War: Rome 2. Více nevíme, snad se ještě něco ukáže, jen doufejme, že ne další vydání Alienů.
Deep Silver:
Výrobce úspěšných zombies Dead Island ukáže také nově koupenou značku Saints Row 4. Ta byla oznámena přiližně před 3 mesíci. 
Warner Bros:
Dočkáme se možná konečně prvního videa z nově oznámeného dílu Batman: Arkham Origins, který má ukončit 3 dílnou serii Arkham. Batman by nám měl ukázat stejně jako nový Tomb Raider to, jak všechno začalo. Stačí si zadat do vyhledavače Batman: Arkham Origins a dozvíte se více.
Rockstar Games:
A jsme u R*. Ten bohužel tvrdí, že Grand Theft Auto V opět neukáže. Už minulý rok jsme měli smůlu, že by si Rockstar počkal až na další velmi očekávaný festival Gamescom? Na nové oznámení nějaké hry asi můžeme zapomenout, ono vyvíjet titul jako je GTA V, to musí být solidní zaneprázdněnost. No možná R* překvapí.
Microsoft:
Ten nám samozřejmě ukáže zcela novou konzoli další generace Xbox 720. Řekne vše, co by jsme o nové konzoli měli vědět. Officiální oznámení má proběhnout už 21.5. 2013, ovšem na E3 bude mít Microsoft pár hodin na nějaké ukázky a základní informace. Dokonce mají ukázat exkluzivní hry, které vyjdou jen a pouze pro X720!
SONY:
I ten by nám měl ukázat svou konzoli, která zatím vypadá na tu lepší. Nechme se překvapit, každopádně možná konečně ukáží, jak konzole Playstation 4 vůbec vypadá, zatím jsme mohli vidět pouze ovladač s dotikovým displejem.
Na E3 2013 samozřejmě uvidíme i další hry a nebude jich málo. Bude to sakra nabitý program a my tu pro Vás budeme sepisovat vše, co by Vás mohlo zajímat. Měl by být i živý přenos přímo ze sálo etrojky.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama