Unikly první informace o Star Wars Jedi: Fallen Order
i Zdroj: Spite.cz
Apex Legends Novinka Unikly první informace o Star Wars Jedi: Fallen Order

Unikly první informace o Star Wars Jedi: Fallen Order

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

10. 4. 2019 14:08

Jen pár dní před oficiálním odhalení, které se plánuje na tuto sobotu, se na internet dostaly údajně pravé informace o Star Wars Jedi: Fallen Order. Podívejte na to...

Reklama

Na serveru ResetEra se objevily údajně základní informace o Star Wars Jedi: Fallen Order, které nám už v sobotu oficiálně představí EA. Uživatel s nickem Nightlife tvrdí, že se hra bude podobat The Force Unleashed, soustředí se na singleplayer a poběží na Unreal Engine 4, což je velkým překvapením vzhledem k tomu, že si EA nárokuje vlastní Frostbite, zdá se, že si Respawn vydupalo stejně, jako u Titanfall a Apex Legends "vlastní" postup.

Co prozradil o hlavním hrdinovi? Zahrát by si jej měl mladý herec Cameron Monaghan (25), tvorba vlastní postavy se tak vylučuje. Jako jeden z mála Padawanů přežijeme Rozkaz 66, který vydala Velká armáda v jedné z filmových epizod. Život tak nebudeme mít jednoduchý, Impérium po nás půjde za každou cenu.

Čeho se nedočkáme, je otevřený svět, lokace prý budou hodně rozlehlé, ale ne zcela otevřené. Star Wars by mělo vyjít v Listopadu 2019.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama