Unikly první informace o PlayStation 5?
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Unikly první informace o PlayStation 5?

Unikly první informace o PlayStation 5?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

4. 4. 2018 18:05

Na internet se dostaly údajně první pravé informace ohledně next-gen konzole PlayStation 5. Pozor, informace přinesl velmi důvěryhodný zdroj, který prozradil už spousty informací.

Reklama

Když se řekne SemiAccuarate.com, asi vám to nic neřekne, na první pohled velmi nezáživný web, o kterém jste pravděpodobně nikdy neslyšeli, jenže ... právě tenhle web, už v roce 2012 přinesl naprosto pravdivé informace o v tu dobu ještě tajném PlayStation 4, o několik let později to samé, jen v případě Nintendo Switch a pokračovat bychom mohli dál. 

A právě SemiAccuarate nyní prozradili hodně zajímavé věci. Například, že Sony již rozeslalo první dev-kity největším vývojářům (EA, Ubisoft, Rockstar Games a další), což značí jediné, konzole má možná pár měsíců před oznámením, navíc, když samotné Sony prozradilo, že další konzolí už nebude jen vylepšení současné verze, ale opravdu PlayStation 5. Zapomenout nesmíme ani na 2 roky starou zprávu uznávaného analytika, který si byl téměř jistý, že další gerenace PlayStationu bude na konci roku 2018. To nám ale v současné době přijde nepravděpodobné, PS4 se neustále prodává velmi dobře a na další generaci máme ještě minimálně rok čas.

SemiAccuarate ještě dodalo, že i PS5 využije služeb AMD.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama