Unikly informace o neoznámených hrách Ubisoftu
i Zdroj: Spite.cz
Avatar: Frontiers of Pandora Novinka Unikly informace o neoznámených hrách Ubisoftu

Unikly informace o neoznámených hrách Ubisoftu

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

23. 3. 2022 09:25

Ubisoft prý chystá velkou konferenci, kde ukáže hned několik neoznámených her, a my víme, údajně jakých!

Reklama

Důvěryhodný a prozatím neomylný insider Tom Henderson se znovu s veřejností podělil o hned několik zajímavých a do dnes tajných informací. Prozradil, na čem aktuálně pracuje společnost Ubisoft. My samozřejmě o spoustě her víme, nicméně v seznamu jich je i pár, o kterých jsme tušení neměli. Pojďme ale hezky popořadě.

Neoznámené tituly

Prince of Persia

Jednou z neohlášených her má být zbrusu nový díl, který nemá nic společného s roky připravovaným remakem The Sands of Time. S překvapením, nepůjde o open-world hru, ale návrat je kořenům, tzn., že se hráči mohou těšit na 2.5D provedení. 

•  Immortals Fenyx Rising 2

Henderson překvapivě zmiňuje pokračování úspěšné adventury Immortals od tvůrců Assassin's Creed Odyssey.

The Crew 3

Ubisoft má spousty akčních stříleček a adventur a právě série The Crew je aktuálně jedinou závodní, kterou Ubi vítá - nám by ale vůbec nevadilo pokračování populární značky Driver.

Assassin's Creed Rift

Samozřejmě ve vývoji nesmí chybět nejúspěšnější značka Ubisoftu, Assassin's Creed. A ve vývoji je hned několik dílů, my víme o dvou. Gigantickém "live-service" dílu, který však vyjde až za pár let, mluví se o roku 2024 - 2025. Ještě letos ale údajně vyjde menší díl, který se vrátí ke kořenům série.

•  Star Wars

V Massive nevzniká pouze AVATAR, ale také stále nepředstavená open-world hra ze světa Star Wars. Ta má nyní naplánovaný datum vydání až na 2025.

Oznámené tituly

AVATAR: Frontiers of Pandora

Jednou z největších aktuálně připravovaných her je AVATAR od studia Massive (tvůrci The Division). Datum vydání je naplánovaný na rok 2022.

Skull & Bones

Ve vývoji je také roky chystané pirátské RPG Skull & Bones, které vzniká díky inspiraci parádních lodních bitev z Assassin's Creed 4: Black Flag. Ten měl být už dávno venku, nicméně problémy a restart vývoje mohl za velké zpoždění. Očekává se v letech 2022 až 2023.

Assassin's Creed Infinity

Roky vzniká a ještě možná vznikat bude, Assassin's Creed s pracovním názvem Infinite, již byl oznámen, nicméně jediné co víme je, že půjde o " live-service " hru, velikostí se má podobat obřímu Odyssey z roku 2018. Vyjít má v roce 2024.

Splinter Cell Remake

Hráči roky volali po novém Splinter Cellu, ten přijde, nicméně ale "jen" jako remake prvního dílu. Toho bychom se měli dočkat nejdříve v roce 2024.

•  Mario + Rabbids Sparks of Hope

Ještě letos vyjde také tahová strategie Mario + Rabbids.

•  Roller Champions

Bruslařská akce RC též měla už dávno vyjít, nicméně odklad ji posunul až na letošní rok, kdy by také měla vyjít.

Oznámené free-to-play tituly

The Division Heartland

Division dostane nový díl, avšak nepůjde přímo ve stopách svých předchůdců. Hráči se mohou těšit na open-world, ale ne battle-royale, jak se původně spekulovalo.

XDefiant

Arénovka namixovaná frakcemi z her od Tom Clancy's? To je XDefiant, pravděpodobně nejméně očekávaná F2P hra z těchto tří.

Ghost Recon: Frontiers

Frontiers prakticky nabídne to samé jako zmiňovaný Heartland, též nepůjde o battle-royale.

Mobilní oznámené tituly

The Division

Značka The Division nechystá pouze spin-off Heartland, ale také nějakou větší mobilní hru. O té prozatím nic nevíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama