Unikly informace a datum vydání očekávané RPG hry ze světa Harryho Pottera
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Unikly informace a datum vydání očekávané RPG hry ze světa Harryho Pottera

Unikly informace a datum vydání očekávané RPG hry ze světa Harryho Pottera

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

30. 6. 2020 07:09

K oznámení dlouho očekávané hry ze světa Harryho má dojít už za měsíc.

Reklama

Že se chystá větší hra ze světa Harryho Pottera, o tom se píše už více než dva roky. Kromě informací jsme se už dávno dočkali uniklých gameplay záběrů (přikládáme níže). Mohlo však jít pouze o prototyp. Nicméně oznámení stále nikde a to přesto, že se na hře už nějaký ten rok musí pracovat. 

Každý přibližně půl rok se objeví nové informace o připravovaném titulu. Jsou ale pravdivé? Většina z těch posledních ano. Potvrdil to známý důvěryhodný novinář Jason Schreier, který odkazuje na informace přímo od vývojářů hry. Tu má připravovat studio Avalanche Software (tvůrci menších her pro Disney) a pro Warner Bros Games má jít o vysoce nákladový a prioritní titul. 

Jason navíc potvrdil i nedavné spekulace o velké RPG hře s otevřeným světem a prozradil datum oznámení. K tomu by s největší pravděpodobností mělo dojít na DC FanDome 22.8. 2020, přičemž hru chtěli oznámit už během E3 2020, ta však byla kvůli koronaviru COVID-19 zrušena. Prozatím neoznámená hra je pak naplánována pro PlayStation 5 a XBOX Series X na konec roku 2021. Snad se objeví i zmíňka o PC verzi, věřím, že by tím studio zklamalo obrovskou komunitu fanoušků Harryho Pottera.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama