Uniklé obrázky ze Silent Hill jsou pravé + jeden "nový"
i Zdroj: Spite.cz
 (2020) Novinka Uniklé obrázky ze Silent Hill jsou pravé + jeden "nový"

Uniklé obrázky ze Silent Hill jsou pravé + jeden "nový"

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

14. 5. 2022 09:28

Včerejší uniklé obrázky ze Silent Hill jsou pravé, navíc je k dispozici jeden ještě s lepším pohledem, mrkněte na to.

Reklama

Včera jsme Vám přinesly menší sadu obrázku od leakera pod nickem Dusk Golem, který tvrdil, že patří novému, neoznámenému dílu Silent Hill. Mohly být samozřejmě podvrhem, co se týče těchto "úniků", nikdy nelze ověřit pravost na 100 %. Nicméně v tomto případě je jisté, že pravé jsou, Sony totiž v rychlosti zareagovala na jeho tweet v základě porušení autorských práv. Na obrázky se můžete podívat například zde.

A aby toho nebylo málo, zahraniční server Kotaku přinesl další obrázek, ten už jsme mohli jednou vidět, každopádně zde je v lepší kvalitě a rovnou i s podpisem jeho autora Masahiro Ito (2020), ten se podepsal i pod starší díly včetně toho úplně prvního. Jistou spojitost to tak má právě se Sony. Každopádně ale nesmíme zapomenout ani na spolupráci studia Bloober Team s Konami, které pracuje na známé hororové značce. Má tohle všechno něco společného?

Podle několika zdrojů se však pracuje na více dílech od různých studií, každý z nich má nabídnout odlišnou kategorii, nás samozřejmě nejvíce zajímá plnohodnotné pokračování série.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama