Unikla data vydání her od Xbox Game Studios
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Unikla data vydání her od Xbox Game Studios

Unikla data vydání her od Xbox Game Studios

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

20. 3. 2022 19:02

Na internetu se objevila údajná data vydání her od studií Microsoftu. Některé hry se o něco opozdí.

Reklama

Xbox Game Studios má aktuálně ve vývoji spousty očekávaných her, u většiny z nich ale nevíme ani přibližný datum vydání. Ten trochu přiblíží časová osa, která se dnes objevila na Twitteru včetně popisku od insidera. Tu samozřejmě nelze brát jako oficiální, informace tedy berte s nadhledem, už první hra ze seznamu - As Dusk Falls by měla každou chvíli vyjít, nicméně ze strany Microsoftu to úplně nevychází.

Unikla data vydání her od Xbox Game Studios

Když se podíváme na časovou osu, určitě nás překvapí například plánované vydání RPG hry Fable, zdá se, že vyjde až na konci roku 2023 či na začátku roku 2024, což je rozhodně dál, než jsem upřímně, osobně očekával. Stejně tak si všimněte hry Contraband, ten byl původně naplánovaný na rok 2022, podle osy to však vypadá až na začátek roku 2023.

Po dlouhé době můžeme vidět i zmíněný Project Mara od studia Ninja Theory (tvůrci Hellblade), ten ale vyjde až po Hellblade 2 někdy na konci roku 2024. Za zmíňku také stojí nové, prozatím neoznámené Gears, i na to ale dojde, stejně jako na Elder Scrolls 6 a Indiana Jones nejdříve za 2 a více let.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama