Unikl první obrázek z vesmírného Starfield od Bethesdy
i Zdroj: Spite.cz
Starfield Novinka Unikl první obrázek z vesmírného Starfield od Bethesdy

Unikl první obrázek z vesmírného Starfield od Bethesdy

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

27. 9. 2020 15:38

Zatím co Bethesda na své fanoušky prdí a ze Starfieldu neukázala vůbec nic, o první záběry se postaral leaker.

Reklama

V polovině června na E3 2018 oznámila Bethesda hned dvojici zajímavých RPG her. The Elder Scrolls 6 a Starfield. Ihned při vystoupení však hráče upozornili na fakt, že obě hry jsou ještě roky od vydání a chystají se pouze na PC a konzole další generace PlayStation 5 a XBOX Series X|S. Dříve by mělo vyjít vesmírné Starfield, na hře si musí studio nechat velmi záležet, jde o novou značku Bethesdy za posledních 25 let. O Starfield však vůbec nic nevíme, zda-li půjde o hru z první či třetí osoby, co přesně bude naším úkolem - nevíme zkrátka absolutně nic. 

Něco by ale mohl prozradit obrázek, který se objevil a je z verze hry z roku 2018. Pokud se vám již nyní zdá slabší, nezoufejte, jde o verzi, která bude stokrát předělána. Co obrázek prozradil? Snad jen, že by mohlo jít o akční RPG z pohledu třetí osoby. Nechybí ani ukazatel hodnoty životů, staminy nebo náhled zbraně po ruce a počet nábojů.

Na levé straně si všimněte kruhu, co přesně udává? Vlevo vidíte hodnoty O2, vpravo CO2. Starfield by mohl vyjít do dvou let, otázkou zůstavá, zda platí i PlayStation 5 verze, vývojářské studio totiž koupil Microsoft.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama