Unikají první informace o letošním Call of Duty: Black Ops
i Zdroj: Spite.cz
Apex Legends Novinka Unikají první informace o letošním Call of Duty: Black Ops

Unikají první informace o letošním Call of Duty: Black Ops

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

18. 3. 2020 18:33

Je to už taková tradice. Od března každého roku za posledních několik let začínají unikat první informace o novém Call of Duty.

Reklama

Je to už taková tradice. Od března každého roku za posledních několik let začínají unikat první informace o novém Call of Duty. Podle některých bychom se měli dočkat dílu Black Ops. Ne Black Ops 4, ale čistě, Black Ops, má jít totiž o "remake/reboot" prvního dílu s enginem nejnovějšího Call of Duty: Modern Warfare. S informací přišel YouTube kanál TheGamingRevolution, který prozradil detaily už u minulých dílů.

Nicméně, TheGamingRevolution tvrdí, že se nechystá další battle-royale režim, pravděpodobně zůstane Warzone na několik dalších let, přeci jen chce Activision konkurovat Apex Legends, Fortnite nebo PUBG. Trhat komunitu se nevyplácí. Těšit se máme na velké mapy 32 vs. 32, ale i malé, klasické, léčení by nemělo probíhat automaticky, ale manuálně. Vše se odehraje ve Vietnamu.

Chybět nebudou upravení zombies včetně placených zombie DLC. Klasická DLC a nové mapy budou zdarma. Co se týče mikrotransakcí, okopíruje současný styl Modern Warfare.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama