Údajně se blíží oznámení open-world hry TRON
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Údajně se blíží oznámení open-world hry TRON

Údajně se blíží oznámení open-world hry TRON

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

28. 5. 2021 23:32

Po více než skoro 6 letech se objevily nové informace o údajně chystané hře TRON. Pracovat na ni má Ubisoft.

Reklama

Je to už spousty let, co se spekuluje o nové hře TRON. Naposledy, v roce 2015 to vypadalo velmi nadějně, objevily se zprávy, že "někdo" připravuje hru s názvem TRON: Escape a údajně neměla daleko od vydání, podle některých zdrojů již dokonce prošla ratingovou organizací. Nic z toho ale nakonec nebylo, každopádně dnes je to aspoň trošku věrohodnější.

Na Redditu se objevil celkem obsáhlý příspěvek, kde zdroj tvrdí, že ve studiu Ubisoft má vznikat open-world hra TRON a oznámení nemá být daleko, vývoj hry údajně probíhá již několik let. Dozvěděli jsme se i pár detailů, hra se má podobat filmu TRON: Legacy z roku 2010, který se dle mého názoru opravdu povedl. Hráči se mají těšit na příběhovou linku pro jednoho hráče, chybět ale nemá ani co-op a multiplayer, chystané platformy mají být PC, PlayStation a XBOX.

Kolik je na této zprávě pravdy se asi jen tak nedozvíme, nicméně nezbývá než čekat, každopádně osobně bych se nedivil, blíží se nový filmový TRON a doplnit jej AAA titulem by nebylo vůbec špatné, navíc Ubisoft rád připravuje hry podle filmů, což dokazuje například přípravou her AVATAR či Star Wars.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama