Ubisoft zrušil multiplayerovou RPG hru King Arthur. Důvod všechny překvapil
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Ubisoft zrušil multiplayerovou RPG hru King Arthur. Důvod všechny překvapil

Ubisoft zrušil multiplayerovou RPG hru King Arthur. Důvod všechny překvapil

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

29. 7. 2020 07:04

Ubisoft asi rok pracoval na neoznámené hře - Král Artuš. Projekt byl zastaven. Proč vás dostane...

Reklama

Ubisoft patří mezi největší herní společnosti světa. Je tedy jasné, že ve studiu, které má tisíce vývojářů, vzniká spousty a spousty různých projektů. Některé z nich skončí už na samotném začátku, jiné pokročí do až klidně několika letých fází a přesto nakonec skončí. Důvodů je hned několik.

My se však dnes zaměříme na neoznámenou hru od Ubisoftu, King Arthur. Tu od roku 2018 připravovalo studio Ubisoft Quebec v čele s novým designérem Markem Laidlawem, který se právě k Ubisoftu v roce 2018 přidal. A pravděpodobně právě kvůli nové hře. Nyní se však ukázalo, že Mark Laidlaw studio opustil a vývoj nové hry byl uložen k ledu. Proč?

S vývojem hry Avalon byly problémy, za ty ale nemohli tvůrci (studio Ubisoft Quebec má asi 550 vývojářů), nýbrž šéf studia Serge Hascoet, který neustále během prací vymýšlel nové věci a hru pomalu přeorientovával z jednoho žánru do druhého. Podle vyjádření některých tvůrců hry, nemá Hascoet rád historii. Nyní už pravděpodobně nemá rád ani Ubisoft, ten jej nedavno propustil skrze sexuální obtěžování v jeho týmu.

Hra s pracovním názvem Avalon měla být multiplayerovou kooperační hrou. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama