Ubisoft zrušil 3 roky vyvíjený akční titul
i Zdroj: Spite.cz
Anthem Novinka Ubisoft zrušil 3 roky vyvíjený akční titul

Ubisoft zrušil 3 roky vyvíjený akční titul

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

22. 12. 2019 11:35

Ubisoft Montreal, největší vývojářský tým Ubisoftu, který v minulosti připravil například hry jako Watch Dogs, Watch Dogs 2, Far Cry nebo Assassin's Creed měl podle jednoho z vývojářů zrušit zbrusu novou akční hru.

Reklama

Ubisoft Montreal, největší vývojářský tým Ubisoftu, který v minulosti připravil například hry jako Watch Dogs, Watch Dogs 2, Far Cry nebo Assassin's Creed měl podle jednoho z vývojářů zrušit zbrusu novou akční hru. Prozradil to Louis de Carufel na svém oficiálním twitteru ( zpráva byla ihned smazána ). To mu asi Ubisoft neodpustí, nicméně, mělo jít o hru, o které Ubisoft ještě nijak nemluvil.

Netrvalo to dlouho a na tento Tweet zareagoval i vyhlášený zdroj důvěryhodných informací, Jason Schreier z Kotaku, který navíc dodal, že nešlo o dlouho očekávaný Splinter Cell ani pokračování oblíbených her. Podle jeho informací prakticky přímo z Ubisoftu, šlo o novou IP připomínající Anthem nebo Destiny, Ubi údajně chystalo hru jako službu, tedy multiplayerovou akci podporovanou několik následujících let. K tomu ale bohužel nedojde.

Na hře mělo pracovat více než 200 lidí, proč hra nakonec byla zrušena není jasné, každopádně nikdo o práci nepřijde, vedení Ubi vývojáře přehodilo k vývoji jiných her.

Zdroj: Wccftech

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama