Ubisoft své hry údajně vydá až s next-gen konzolemi
i Zdroj: Spite.cz
Watch Dogs: Legion Novinka Ubisoft své hry údajně vydá až s next-gen konzolemi

Ubisoft své hry údajně vydá až s next-gen konzolemi

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

23. 4. 2020 23:28

Ubisoft odložil hned několik svých velkých her. Proč a kdy by mohly vyjít?

Reklama

Už v říjnu 2019 gigant Ubisoft odložil hned tři očekávané hry, Watch Dogs: Legion, Rainbow Six: Quarantine a Gods & Monsters. Proč vlastně k celkem razantnímu odkladu došlo? Ubisoft donutily špatné finanční výsledky, konkrétně se týkaly nesplněnění očekáváného prodeje The Division 2. Završilo to ale nepovedené Ghost Recon: Breakpoint, které propadlo jak v recenzích, tak ve finančních výsledcích.

Hry měly vyjít během roku 2020, samozřejmě s nějakým rozestupem. Jenže ani to, zdá se, nevyjde. Pravděpodobně tomu pomohl i koronavirus COVID-19. Očekávané pokračování hackerské akce Watch Dogs, vyjde dle tvrzení serveru VGC současně s konzolemi další generace, tzn. někdy mezi listopadem a prosincem 2020.

Podobně by mohly dopadnout i další odložené projekty, třeba kooperační Rainbow 6: Quarantine a RPG hra Gods & Monsters. Zapomenout ale nesmíme ani na nový Assassin's Creed, který má vyjít už letos na podzim. Dojde k odkladu i této vlajkové hry? To se dozvíme už brzy, oficiální oznámení Assassin's Creed je prý za rohem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama