Ubisoft: "Splinter Cell se jednoho dne vrátí"
i Zdroj: Spite.cz
For Honor Novinka Ubisoft: "Splinter Cell se jednoho dne vrátí"

Ubisoft: "Splinter Cell se jednoho dne vrátí"

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

12. 9. 2018 11:25

Všichni netrpělivě čekali na oznámení dlouho zapomenuté série Splinter Cell, ke kterému mělo dojít letos na E3 2018, popřípadě až na Gamescom 2018. Jenže ani k jednomu nedošlo, proč? Máme informace.

Reklama

Na agenta Sama Fishera v Ubisoftu poněkud zapomněli, ačkoliv tvrdí, že ne, že sérii milují a " Splinter Cell se jednoho dne vrátí ", na nový díl čekáme pomalu dlouhých šest let. Za tu dobu Ubisoft dokázal připravit několik nových značek, jako For Honor, The Division a další, proč se ale nevracejí k singleplayerovému #Splinter Cellu, když Assassin's Creed vychází prakticky každý rok?

Zdá se, že pro Francouzského giganta jsou přednější multiplayerové hry, o které se může starat i několik let a na klasickou singleplayerovku, kterou dohrajete za 10 až 20 hodin nezbývá čas. 

Přesto nám v redakci SPITE.cz přijde opravdu podezřelé, že obrovské spekulace o oznámení hry, které mělo dorazit na E3 2018 nebo později na Gamescomu 2018 se neuskutečnilo přestože, všechny ostatní spekulace a úniky, jako třeba které proflákl Amazon či Walmart se potvrdily a že jich bylo opravdu hodně. Něco k tomu pověděl i ředitel Ubisoftu  Yves Guillemot. "Každá značka a postava, kterou máme, chceme, aby žila v co nejdelším možném horizontu. Jednoho dne se se Splinter Cell vrátíme, teď ale nemám co víc bych řekl."

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama