Ubisoft slaví 35. narozeniny
i Zdroj: Spite.cz
Avatar: Frontiers of Pandora Novinka Ubisoft slaví 35. narozeniny

Ubisoft slaví 35. narozeniny

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

4. 11. 2021 10:47

Francouzská společnost Ubisoft slaví už 35. narozeniny. V rámci oslav bude rozdávat hry a různé balíčky. Více v článku.

Reklama

Ubisoft, konkrétně pět brartů Gillemotových svou společnost založilo v roce 1986. Někteří z nich jsou i dnes stále ve vedení společnosti, jde o jednu z největších na světě, přímo v Evropě jde o největší nezávislé studio. Na svém seznamu her mají desítky velmi úspěšných značek, které znají hráči po celém světě. Tou nejúspěšnější je série Assassin's Creed, která svou slavnou éru odstartovala v roce 2007. Posledním dílem je Valhalla, která láme prodejní rekordy.

Mezi další velmi úspěšné značky patří...
  • Far Cry
  • Splinter Cell
  • Rainbow Six
  • Prince od Persia

Od roku 2013 pak vznikaly nové značky, i ty se mezi hráči chytly, jde například o The Division nebo Watch Dogs. Jejich pokračování ale aktuálně nevyhlížíme, ve vývoji jsou jiné ambiciózní hry, například nový díl Splinter Cell, AVATAR: Frontiers of Pandora, Beyond Good & Evil 2 nebo Skull and Bones.

Co se týče oslav studia, Ubisoft se chystá rozdávat některé své starší hry, ale i DLC balíčky. Dočkáme se výrazných slev, ale také dočasných trialů. Aktutálně se k hraní zdarma připravuje Ghost Recon: Breakpoint z roku 2019, ten si hráči budou moct zahrát ve dnech od 4. do 7.11. 2021. Více informací na oficiálních stránkách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama