Ubisoft rozdává Vánoční dárečky
i Zdroj: Spite.cz
Watch Dogs: Legion Novinka Ubisoft rozdává Vánoční dárečky

Ubisoft rozdává Vánoční dárečky

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

18. 12. 2020 15:40

Ubisoft podobně jako minulý rok rozdá hráčům herní obsah zcela zdarma. Každý den něco po dobu čtyř dnů.

Reklama

Ubisoft každý rok těsně před Vánoci rozdá hráčům herní obsah zcela zdarma. Občas jde o menší DLC, jindy o kosmetické doplňky do her nebo rozdávání menších titulů Ubisoftu. Co to bude letos? Nechme se překvapit, veškeré dárečky budeme přidávat do tohoto článku, který budeme denně aktualizovat. Abyste si mohli své dárečky aktivovat, musíte se zaregistrovat zde - platí pro všechny platformy.

 

4. den: Aktivujte si zdarma Trials Rising

PC

Posledním dárkem od Ubisoftu k letošním Vánocům je parádní oddychovka Trials Rising z minulého roku. Aktivujte si hru zde a zůstane Vám už napořád. Akce končí odpoledne 18.12. 2020.

3.den: Power Suit outfit a Ubisoft Mask

PC, PlayStation, XBOX

Třetí den nabízí Ubisoft další kosmetický kousek do sbírky. Tentokrát přišlo na řadu nové Watch Dogs: Legion. Aktivovat si jej můžete jen dnes a to na všechny platformy. 

2. den: Aktivujte si zdarma Starlink: Battle for Atlas

PC Druhý den je o něco zajímavější, Ubisoft dnes nabízí akční adventuru z roku 2018. Starlink: Battle for Atlas si v recenzích odneslo průměrné hodnocení 7.6 / 10. Hra jako jedna z mála od Ubi nepodporu český překlad. Hru si můžete aktivovat zde po dobu 24 hodin.

1. den: Kosmetické doplňky pro Eivora

PC, PlayStation, XBOX

Ubisoft si pro úvodní den vybral svoji nejúspěšnější hru letošního roku a to Assassin's Creed Valhalla. Hráčům skrze Vánoční akci nabízí zdarma balíček Seafarer Settlement Pack a legendary Bayek oblečení pro Eivor.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama