Prince of Persia: The Sands of Time Remake Novinka Ubisoft odkládá Prince of Persia: The Sands of Time Remake na neurčito

Ubisoft odkládá Prince of Persia: The Sands of Time Remake na neurčito

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

5. 2. 2021 23:43

Zdá se, že negativní reakce hráčů donutily Ubisoft k dalšímu odkladu. A není divu, i my od remaku Sands of Time čekali více.

Reklama

Ubisoft s úsměvem v září 2020 oznámil hráčmi dlouho očekávaný nový díl (remake) dílu The Sands of Time z roku 2003. To ale asi nečekal, jaké budou reakce hráčů. Ti už roky volají po novém díle a když už remake, tak ale pořádný a next-genový! A přesně to se nestalo, Ubisoft chtěl nastolit co nejvěrnější hru originálu v novém kabátku. Reakce hráčů byli ve většině případech negativní a stejně tak naše.

Zhruba v polovině prosince tak došlo k odkladu, z původně plánovaného ledna byl remake přeložen na polovinu března. Bohužel ale ani tento termín Ubisoft nedodrží. Hra byla před pár hodinami odložena na neurčito, důvod? Přečtěte si vyjádření studia.

"V reakci na zpětnou vazbu hráčů odkládáme Prince of Persia: The Sands of Time Remake na neurčito."

Zdá se, že negativní reakce hráčů ovlivnily další měsíce vývoje. Snad si dá Ubisoft záležet a připraví hráčům dokonalý remake tolik milovaného Prince. Hádáme, že datum vydání bude ještě letos, někdy v létě/podzim 2021. Výše se můžete podívat na porovnání mezi originálem a remakem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama