Ubisoft: "Chcete čistě singleplayerový The Division?"
i Zdroj: Spite.cz
The Division 2 Novinka Ubisoft: "Chcete čistě singleplayerový The Division?"

Ubisoft: "Chcete čistě singleplayerový The Division?"

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

15. 7. 2019 19:12

Ubisoft již od roku 2017 vydal hned dva díly nové značky The Division, která má blíže k multiplayeru, než klasickému vyprávění příběhu. Nyní se samotný Ubisoft ptá hráčů, zda-li by o spin-off měli zájem.

Reklama

Level Director ze studia TT Games (tvůrce LEGO her), Tim Spencer na svém Twitteru naznačil, že by vůbec nebylo špatné, kdyby Ubisoft vytvořil spin-off The Division, který by se zaměřil pouze na singleplayer a pořádný příběh. A určitě si to nemyslí jediný, The Division by byla naprosto pefektní hra pro jednoho hráče, potenciál má obrovský, přesto se Ubisoft zaměřil především na multiplayer a cooperaci - vyprávění a celkové příběhy jsou jen takovým dodatkem a ještě ne moc kvalitním, recenzenti často právě za příběh snižovali známky. 

Tweetu si všiml velmi důležitý člověk, sám šéf vývoje The Division 2 Julian Gerighty, který následně na svém profilu položil fanouškům otázku, zda-li by si přáli čistě singleplayerový spin-off The Division. Hráči jsou v drtivé většině pro! Je tedy dost možné, že se třeba už za pár let dočkáme.

To však není jidiná informace ohledně The Divisionu, Tim Spencer zareagoval zpět na Tweet Julianovi a napsal " Jednou přijde den, kdy vytvoříme LEGO The Division :-D " To už však by pravděpodobně pouze vtípek.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama