Ubisoft aktivoval účet Prince of Persia na Twitteru
i Zdroj: Spite.cz
Fable Novinka Ubisoft aktivoval účet Prince of Persia na Twitteru

Ubisoft aktivoval účet Prince of Persia na Twitteru

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

29. 6. 2020 10:16

Stejný postup jako při minulém článku s dílem Fable. Není to ale ofiko potvrzené.

Reklama

Teprve před malou chvíli jsme Vás informovali o čerstvě aktivovaném účtě Fable, který obnovilo Xbox Game Studiosna Twitteru, a už tu máme druhý úlovek. Zatím co Fable je pravděpodobně oficiální, u Prince of Persia to není jisté, nicméně podle dalších indícií to tak ale vypadá!

Určitě si vzpomenete na humbuk kolem Prince of Persia 6, který se řešil minulý měsíc. Objevila se doména, která na první pohled vypadala, jakoby ji založil sám Ubisoft. Ve finále se ale ukázalo, že šlo pouze o taktiku "někoho" s cílem "zbohatnout" na prodeji této domény, kterou samozřejmě navštívilo statisíce lidí, přesto, že na ni nic nebylo. Vše se ukázalo jako planý poplach, každopádně nesmíme zapomenout na informace od důvěryhodných insiderů, kteří tvrdili, že oznámení nového dílu se přesto blíží.

A je tomu asi opravdu tak. Zdá se, že si Ubisoft aktivoval na Twitteru účet @Princeofpersia. Na první pohled se může zdát, že si jej mohl založit každý z nás, nicméně jeden z uživatelů zkusil zajímavou fintu. Na Twitteru zaklikl "Obnovit heslo k účtu" a vyplnil Princeofpersia, vyběhla mu zajímavá nabídka, která by mohla být spojena s emailem Ubisoftu. Podívejte níže.

Ubisoft aktivoval účet Prince of Persia na Twitteru
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama