Tvůrci The Last of Us by mohli pracovat na steampunkové hře
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Tvůrci The Last of Us by mohli pracovat na steampunkové hře

Tvůrci The Last of Us by mohli pracovat na steampunkové hře

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

12. 10. 2020 08:41

Na čem údajně pracuje studio Naughty Dog, které v minulosti připravilo například The Last of Us nebo Uncharted?

Reklama

Americké tvůrčí studio Naughty Dog toho má za sebou od roku založení (1984) opravdu hodně. Hráče však v posledních letech nejvíce zaujaly skvělé akční hry Uncharted a The Last of Us, které se zapsaly do historie PlayStationu jako jedny z top vůbec. 

Naughty Dog mají za sebou úspěšné vydání poslední hry The Last of Us 2, co bude nyní? O tom už se několikrát psalo, ve studiu má vznikat několik různých her a prototypů, mluví se o zbrusu nové IP, ale také možném pokračování The Last of Us ( čtěte zde ). 

Objevily se informace o nové IP, tedy nové značce studia Naughty Dog. Podle několika castingů a inzerátů se podařily zjistit první střípky. Berte je však s rezervou, hra nikdy nemusí být oznámena, ještě před oznámením skončí spousty velkých AAA her, o kterých nemáme tušení. Nicméně dozvěděli jsme se, že by měla vznikat hra ve steampunkovém světě, ovšem tentokrát z pohledu první osoby. Podle všeho bychom se měli podívat zhruba do 60. let minulého století. Hra nabídne rovnou dvě hlavní postavy - talentovaného vědce a neprávem hledaného zločince. Dvojice se spřátelí a bude spolupracovat. Jak přesně není jasné.

My už se na novou hru od Naughty Dog těšíme!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama