Tvůrci Marvel's Avengers: "Chcete si zahrát za Spider-mana? Tak si kupte PlayStation"
i Zdroj: Spite.cz
Marvel's Avengers Novinka Tvůrci Marvel's Avengers: "Chcete si zahrát za Spider-mana? Tak si kupte PlayStation"

Tvůrci Marvel's Avengers: "Chcete si zahrát za Spider-mana? Tak si kupte PlayStation"

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

6. 8. 2020 08:36

Tvůrci reagují na velkou kritiků hráčů. Těm se samozřejmě nelíbí, že Spider-man bude pouze na PlayStationu.

Reklama

V úterý se svět dozvěděl tuhle, pro některé hráče nepříjemnou informaci. Očekávaná akční hra Marvel's Avengers dostane mimo jiné, hlavního hrdinu Spider-mana. Ten se do hry podívá až časem, mluví se o začátku roku 2021. Nicméně ta špatná zpráva je, že si jej užijí pouze hráči na konzoli PlayStation 4 a PlayStation 5. PC a XBOX mají smůlu. Proč?

Taková odpověď je asi každému jasná, Sony má dlouhodobě vyřízené partnerství s Marvelem, a to především ohledně filmů. Přesvědčit jsme se o tom mohli například u Marvel's Spider-man, který se též objevil pouze na PlayStation 4 a objeví na PlayStation 5. U "exkluzivní" hry je tento krok i celkem logický, nicméně vyškrtnout z takové hry jednoho hrdinu a nabídnout jej pouze na jednu konzoli, je trapné. A hráči to dávají studiu pěkně sežrat. Jak zareagovali tvůrci hry?

"PlayStation má výhradní právo na využití hrdiny Spider-mana. Pokud chcete hrát za Spider-mana v Marvel's Avengers, kupte si PlayStation." "Sony rozhoduje, kde Spider-man bude a kde ne." Marvel's Avengers vychází 4.9. 2020 na PC, PlayStation 4 a XBOX ONE včetně českých titulek. Předobjednat si jej můžete na JRC.

Koupit hru na JRC.cz Občas přidáme odkazy na obchody s hrami. Pokud v obchodě zakoupíte nějaký produkt, můžeme dostat menší provizy. Přečtěte si více o affiliate programu na spite.cz.
 
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama