Tvůrci Life is Strange oznamují novou adventuru
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Tvůrci Life is Strange oznamují novou adventuru

Tvůrci Life is Strange oznamují novou adventuru

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

25. 8. 2017 09:59

Studio Dontnod Entertainment (tvůrci Life is Strange) ve spolupráci s Bandai Namco oznámili práce na nové adventuře. O samotné hře toho ale moc neřekli, snad jen to, že je ve vývoji od roku 2016. Zdá se, že vývoj ještě není dalko a tak se teď asi nic moc nedozvíme.

Reklama
Studio Dontnod Entertainment (tvůrci Life is Strange) ve spolupráci s Bandai Namco oznámili práce na nové adventuře. O samotné hře toho ale moc neřekli, snad jen to, že je ve vývoji od roku 2016. Zdá se, že vývoj ještě není dalko a tak se teď asi nic moc nedozvíme.

Studio Dontnod Entertainment je tak trochu přelétavé, každou hru, kterou vytvořili nebo tvoří vydává jiná společnost. Zatím co #Life is Strange vydalo Square Enix, #Remember Me vydal Capcom. A právě oznámená adventura, která ještě neprozradila ani jméno padla pod ruce vydavatelství Bandai Namco. 

S hrou se podíváme do fiktivního městečka v USA, ve hře si zahrajeme na vyšetřovalete. A to je asi všechno, co řekli, každopádně se více informací dočkáme v roce 2018, letos toho asi více nebude.

Níže první obrázek ze hry.

Tvůrci Life is Strange oznamují novou adventuru
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama