Tvůrce LawBreakers už nikdy nebude dělat hry
i Zdroj: Spite.cz
LawBreakers Novinka Tvůrce LawBreakers už nikdy nebude dělat hry

Tvůrce LawBreakers už nikdy nebude dělat hry

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

17. 11. 2018 12:20

Zdá se, že veterán Cliff Bleszinski neunesl prohru, jeho arenová FPS akce LawBreakers a battle-royale Radical Heights propadly na plné čáře, zhrzený Cliff B. řekl, že už nikdy neudělá video hru.

Reklama

Herní designér Cliff B. (43) se proslavil už dávno, když vytvářel hry jako RUNE, Unreal Tournament, Gears of War nebo výborné SuperHot. 

Po velmi kvalitní hře SuperHot si však založil vlastní studio Boss Key Production, se kterým vytvořil na první pohled skvělou hru LawBreakers, dokonce se i dobře hrála, v silné konkurenci však nedokázala porazit stále velmi aktivní Overwatch. Hru nikdo nehrál a Cliff ji nemohl držet při životě ani jako free-to-play. Zkusil to ještě jednou, když oznámil battle-royale hru Radical Heights, bohužel se ale nechytil ani tento titul a Cliff B. to zabalil, studio skončilo, co bude dál? Pravděpodobně už nic.

Na svém Twitteru reagoval na zprávu od Joshua Heitz, který napsal, že nikde nevidí náhradu za utracené peníze v titulu, který nejede. Cliff B. odpověděl. "Více než dva roky jsem nebral žádný plat a své zaměstnance jsem platil i měsíce po ukončení pracovního poměru, aby se mohli postarat o své rodiny, už nikdy nevytvořím žádnou hru."

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama