TOP 5 hororových her - 2013
i Zdroj: Spite.cz
Novinka TOP 5 hororových her - 2013

TOP 5 hororových her - 2013

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

11. 2. 2013 16:02

TOP 5 hororových her - 2013

Reklama
Dnes jsme si pro Vás připravili seznam her zařazených do kategorie hororové. Všechny z těchto her by měly vyjít v tomto roce, zatím ale všechny nemají svůj přesný datum vydání. Ne všechny zatím mají video, postačí zatím screenshot.

Některé z těchto her již máme zařazené do katalogu s přesným datem vydání. Znáte i jiné hororové hry pro rok 2013 a není v našem seznamu? Kontaktujte nás.
.
.

Outlast

Outlast se odehráva v horách Koloráda. My, jako jeden z ošetřujících se dostaneme do špatné situace, kde se v blázinci pro největší kriminálníky šíří nemoc, která z Vás udělá hnusně vypadajícího nakaženého magora! Hru tvoří tým, který pracovat na hrách jako Assassins Creed, Prince of Persia nebo Uncharted. Je to první hra nového studia RedBarrels. Hra vychází v létě 2013.
.
TOP 5 hororových her - 2013
Amnesia: A Machine for Pigs
Určitě všichni dobře znáte horovou hru Amnesia. Její prostředí, zvuky a lekačky jsou dokonalé. Pohled máte z první osoby a rozhodně zde nečekejte nějaké vraždy nebo zbraně. Jediné co můžete, je rozsvítit světlo nebo naopak zhasnout. První díl zklidil velký úspěch a proto pro nás výrobce vytvořil o mnohem lepší druhý díl. Datum vydání zatím není znám.
.
TOP 5 hororových her - 2013
.
Slender: The Arrival
Slender-man, další zabiják bez obličeje, který po Vás půjde a vy stím nic neuděláte, jediná Vaše šance je nepodívat se zabijákovi do očí. Hra má za sebou několik skvělých dílů, které se rozhodně nemůžou rovnat s tímto, vylekáte se ať chcete nebo ne. Hra vychází na jaře 2013.
.
TOP 5 hororových her - 2013
.
Metro: Last Light
Další pokračování skvělé hry Metro. První díl s podtitulem 2033 se neprodával nějak extra, ale své fanoušky samozřejmě našel. Nyní láká na druhý díl, který podle prvních preview článků vypadá velmi dobře. Děj se bude odehrávat v podzemí ruského metra, kde potkáme různé obludy. Hra je jedna z posledních společnosti THQ, která nedavno zkrachovala. Vychází v březnu 2013.
.
TOP 5 hororových her - 2013
.
Daylight
TOP 5 hororových her - 2013
Daylight, na první pohled, možnostmi i funkcemi stejná hra jako Outlast a Amnesia. Ovšem každá hra má svá plus. Například na této hře pracuje Zombie Studio a použije zcela nový Unreal Engine 4. Bude to vůbec první hra na UE4. Ve hře budeme také v blázinci a budeme se muset dostat ven, to samozřejmě nebude jednoduché. K dispozici budete mít telefon, který Vám řekne, zdali se blíží nebezpečí.
.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama