Tony Hawk: Pro Skater HD
i Zdroj: Spite.cz
Skate Novinka Tony Hawk: Pro Skater HD

Tony Hawk: Pro Skater HD

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

12. 12. 2011 20:51

11.12. 2011 Na internetu se ukázal nový gameplay trailer z nového Tony Hawka. Zkusili jsme najít nějaké to info a povedlo se. Video je v HD, menší informace o hře máme taky. Pojdme si je říct ... » Číst celý článek | Komentář | Autor: Jakub Hergesell

Reklama

11.12. 2011 Na internetu se ukázal nový gameplay trailer z nového Tony Hawka. Zkusili jsme najít nějaké to info a povedlo se. Video je v HD, menší informace o hře máme taky. Pojdme si je říct ...

» Číst celý článek  |  Komentář  |  Autor: Jakub Hergesell
VGA si možná trochu pospíšilo se zveřejněním nového titulu Tony Hawk, ale pro nás je to jen plus. Také bylo zveřejněno nové video z Tony Hawka. Jméno a tituly s názvem Pro Skater vyšly již dávno, ale ted mají za názvem HD - proč?
Ty nejlepší díly Pro Skater budou spojeny a grafika s ovládáním bude předělána podle her, které se řadí do roku 2012, takže pecka! Rozlišení bude v HD a zvuk též bude v "high sound effect".
Větší informace zatím nejsou známa, to se však bude v dalších týdnech či měsících měnit. Po zkouknutí videa můžete zanechat komentář, co si o videu myslíte, zda je to stále ten samý starý "oldschool" nebo pecka, kterou jste očekávali u minulých dílů.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama