The Witcher 3 hraje více lidí, než při vydání v roce 2015
i Zdroj: Spite.cz
The Witcher 3: Wild Hunt Novinka The Witcher 3 hraje více lidí, než při vydání v roce 2015

The Witcher 3 hraje více lidí, než při vydání v roce 2015

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

3. 1. 2020 16:41

Třetí díl populární série The Witcher od CD Projekt RED zažívá své nejlepší období, a to už bude čtyři roky po vydání. Většině z Vás je asi jasné, proč tomu tak je.

Reklama

Třetí díl populární série The Witcher od CD Projekt RED zažívá své nejlepší období, a to už bude čtyři roky po vydání. Většině z Vás je asi jasné, proč tomu tak je. Jsou hned dvě možnosti. Před pár týdny Netflix vydal první sérii TV seriálu, ohlasy jsou tak pozitivní, že se The Witcher stal 2. nejúspěšnějším seriálem. 

Druhým důvodem bude velká sleva v obchodech, například na Steamu jsme mohli celou sérii The Witcher zakoupit za pouhých přibližně 12€. A právě tyto dva důvody vystřelili Zaklínače zpět na vrchol. 

K tomu všemu máme ještě jednu dobrou zprávu. Po dlouhých neshodách polského studia CD Projekt RED s autorem knih Andrzejem Sapkowskim je vše pozitivně vyřízené. Co to znamená? Další díl The Witcher může klidně vyjít - ještě nedavno byl v ohrožení, Andrzej si stěžoval na porušení smluvních podmínek studia CDPR. Ti prý měli povolení pouze na jeden díl, udělali však tři.

Kdy by mohl další díl vyjít? Studio mluví o roku 2021.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama