The War Z obsahuje stovky chyb, bylo staženo i ze Steamu
i Zdroj: Spite.cz
Novinka The War Z obsahuje stovky chyb, bylo staženo i ze Steamu

The War Z obsahuje stovky chyb, bylo staženo i ze Steamu

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

7. 1. 2013 12:27

Od vydání celkem i očekávané zombie hry The War Z se řeší stále nějaké problémy. Je jedno jeslti se mluví o originální verzi, stažený či jinak pořízený. Hra má denně tisíce stížností jak na nefunkčnost, chyby s připojením a dokonce kopírováním jiných her.

Reklama
Od vydání celkem i očekávané zombie hry The War Z se řeší stále nějaké problémy. Je jedno jeslti se mluví o originální verzi, stažený či jinak pořízený. Hra má denně tisíce stížností jak na nefunkčnost, chyby s připojením a dokonce kopírováním jiných her.

Když se objevil legendární mód pro Armu 2 DayZ, začalo se to zombie hrami jen hemžit. Jedna z nich byla právě The War Z, kde už jen kvůli názvu si lidé pletli zdali to není další mod pro Armu 2 nebo ne. Samozřejmě není, už jen samotný DayZ mod, který je zdarma má zdaleka méně chyb než hra, za kterou dáte desítky euro a to je stále vylepšován a ještě nás čeká plná hra DayZ: Standalone.
The War Z se vytvářelo pouze pár měsíců, první trailery a gameplaye vypadaly velmi dobře, bylo jasně vidět, že hra má chyby, ale která je dnes nemá, že? No bohužel War Z měl chyby hned od prvního vydání a to už s připojením k serverům. Už první den byl vytvořen CRACKNUTÝ emulator, díky kterému jsme si mohli hru zahrát zdarma, no k smíchu v tu chvíli bylo, že hra fungovala lépe na neoficiálních serverch než těch originálních od výrobce.
Emulator ale nebyl stabilní a zahrát si jej může jen menší počet lidí. Teď ale zpět k zabugované originální hře. hru si můžete pořídit na officiálních stránkách. Stránky, které recenzovaly jasně napsaly, že hru by jsme si zatím rozhodně kupovat neměli a pro nedočkavce, kteří ji zkrátka chtějí, doporučují zakoupit nejlevnější možnou verzi za 15€
War Z se také prodávalo na Steamu, protože se začaly hromadit zprávy o tom, že hra kopíruje například konkurenční DayZ, že výrobce neposkytuje zdaleka ani 50% toho, co slibuje na officiálních stránkách, HW požadavky jsou jiné než se udávají na Steamu a kvůli stovkám chyb, které prostě neumožnňují hrát tak, jak by se mělo! Hra se i po vydání chovala jak první zkušební ALPHA verze, stěny se pohybují jako stromy, občas stěnu prostě projdete, někdy Vás mapa vyhodí 100 metrů vysoko a po dopadu se samozřejmě zabijete, někdy bijete zombíka i hodinu a on Vám dá instant, to je prostě k nasrání!
Čím se hra opravdu propadla na dno? Spawn po posledním patchy trval 4 hodiny! Což je dost dlouhá doba. Aby jste čas zkrátili na 1 hodinu, musíte si připlatit za realné peníze. Což se samozřejmě nikomu nelíbí. Teď poslední patch vše vrátil na původní 1 hodinu, což se ale stále lidem nelíbí, no komu by se chtělo čekat?
Jedna ze spekulací zněla, že by se hra stala Free-To-Play. To výrobce zamítl a prý se hra normálně bude prodávat dále. Prý se omlouvají za neustálé problémy, kterých jsou denně tisíce. Steam dále také potvrzuje, že pokud výrobce splní co slibuje a hra bude taková, jak je psáno, tak se na Steam "možná" vrátí. V seznamu steamu zatím stále je, ovšem bez možnosti zakoupení. Hře také rozhodně nepomáhají hackeři, kteří pro nespokojenost utočí na hru. Teď nemyslíme pouze hackery přímo ve hře, ale na ty pokročilejší, kteří vypínají servery. No výrobce to nemá zrovna lehké.
Doufejme tedy, že začnou pořádné opravy bugů!

Bugy ve hře

Zdroj : PCGamer.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama