The Elder Scrolls VI údajně až v roce 2025
i Zdroj: Spite.cz
The Elder Scrolls 6 Novinka The Elder Scrolls VI údajně až v roce 2025

The Elder Scrolls VI údajně až v roce 2025

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

11. 3. 2020 13:44

Aktuální spekulace ale tvrdí něco úplně jiného. Podle informací ze zahraničních fór, se autoři hry měli do plného vývoje pustit teprve nedavno.

Reklama

Už dlouho čekáme na pořádné pokračování série The Elder Scrolls. Vlastně čekáme dlouho na pořádnou hru od Bethesdy. Nicméně TES 6 bylo oznámeno už v polovině roku 2018, bohužel s upozorněním, že hru nemáme v brzké době očekávat. Většina z nás tak měla za to, že bychom se mohli těšit třeba na launch next-gen konzolí, ty se začnou prodávat už na konci letošního roku. Vlastně se i mluvilo o tom, že by mohlo vyjít v roce 2020.

Aktuální spekulace ale tvrdí něco úplně jiného. Podle informací ze zahraničních fór, se autoři hry měli do plného vývoje pustit teprve nedavno. Přednost měly dostat jiné projekty, zapomenout nesmíme ani na vesmírné Starfield, novou značku studia. To má vyjít ještě před TES 6.

Datum vydání The Elder Scrolls VI je prý pěkně daleko, mluví se až o roku 2025 ! To by mohla alespoň menším náznakem potvrdit Bethesda, která se měla o TES zmínit na E3 2020.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama